IDM – u kunt nu uw lening oversluiten!

Veel participanten hebben hun deelname gefinancierd met een lening van IDM/Interbank. Deze leningen voorzien in een hoge aflossing aan het einde, die komende jaren aan de orde komt. Deze aflossing zou uit de kap van de bomen voldaan worden, maar daarvan is geen sprake. Dat is een zure pil en bovendien voor een groot aantal participanten onoverkomelijk, omdat het gaat om zeer hoge bedragen.

Wij hebben geadviseerd dat oversluiten van de lening uw positie jegens IDM nadelig kan beinvloeden. IDM is echter bereid gebleken oversluiten te overwegen onder de expliciete voorwaarde dat uw juridische positie niet wordt aangetast. Aan alle participanten die bij IDM hebben geleend en die bij ons bekend zijn sturen wij een voorbeeld van de brief, waarmee om aangepaste voorwaarden van de lening verzocht kan worden.

Indien u nog niet bij Stichting Beleggers GIN bent aangesloten en ook hiervan gebruik wil maken, dient u zich via deze pagina bij ons aan te melden. Stuurt u vooral de notariele akte in (4-5 pagina’s) en uw financieringsovereenkomst met IDM.